ESN BelUPgrade raspisuje konkurs za prijem u Buddy i Event timove

ESN BelUPgrade je neprofitna studentska organizacija i deo najveće studentske asocijacije u Evropi, Erasmus studentske mreže. Cilj organizacije je pružanje pomoći stranim studentima tokom njihovog boravka i studiranja u Beogradu.

Ko je Buddy? 

Buddy je domaći student koji stranom studentu na razmeni, na bazi „jedan na jedan“, pomaže u savladavanju nepoznanice i administrativnih i praktičnih izazova sa kojima se suočava po dolasku u novi grad. Ukratko, buddy preuzima ulogu kontakt-osobe, personalnog vodiča i, kako iskustvo govori, prijatelja za ceo život inostranom studentu.

Ukoliko ste odgovorni, komunikativni, otvoreni i željni druženja i interkulturnog učenja, prijavite se da postanete član Buddy tima i sutra pomognete jednom svom vršnjaku iz inostranstva!

Ko je član Event tima?

Član Event tima je osoba koja je odgovorna, organizovana i, pre svega, snalažljiva. Glavne odgovornosti su učestvovanje u organizciji i sama organizacija kulturnih, edukativnih, sportskih dešavanja i onih zabavnog karaktera. Podrazumeva pronalaženje adekvatnih programa kojima će naši stranci biti zadovoljni, kao i učestvovanje u više od 50% istih. Usko sarađuju sa PR timom, buddy timom i dizajn timom.

Prijavite se ! :)

Rok za prijavu je 10. maj 2014.